Отвъдният свят - Линда Уилямсън
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Преоценени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Озарения
Купувам книги
Добави книга

Търговец: thecollectorsmarket.com, София

Контакт

Отвъдният свят

Линда Уилямсън

Цена 15.00 лв
употребявана книга
Корица: мека
Година :2007
Страници: 348
Формат: голям
Език: български
Състояние: отлично
Категория: Езотерика книги

Поредица Класическа езотерика
Отвъдният свят е около нас и непрекъснато си взаимодейства с нашия. Ние навлизаме в него когато заспим и постоянно сме свързани с него, тъй като в същността си сме духовни същества. Така че не се изисква много - просто отваряне на ума и малка промяна в съзнанието, за да вдигнем булото и да хвърлим един поглед върху по-високите измерения.
Линда Уилямсън

Можем интуитивно да се досещаме, че невидимата част от нашето същество остава да живее и след смъртта—душа, дух, както и да го наречете, но не можем да го докажем. Или може би можем?
"Душа" е една от думите, които най-силно смущават учените. Тя не се вписва добре в техните механични теории за вселената. Все повече обаче стават доказателствата и научните факти, сочещи, че нещо у хората съществува независимо от тяхното физическо тяло. Непредубеденият човек ще намери в тази книга неоспорими доказателства, идващи от различни източници, че животът продължава след смъртта.
Но словото на Линда Уилямсън съдържа едно може би още по-важно послание: Страхът е онова, което ни държи на разстояние от отвъдното. Той и съмнението в съществуването на духовни светове изграждат бариера, която осакатява сетивата ни. Все пак в сюблимни моменти от живота ни невидимият свят преминава през тази бариера. Линда Уилямсън ни насочва как да разпознаем тези усещания в нас и да ги направим сигурни. Тогава те се превръщат в най-неоспоримото доказателство за живот след смъртта. И вече не са просто познание, а истинска благословия.

Отвъдният свят, Линда Уилямсън