Излъжи ме нежно - Аманда Куик
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Преоценени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Озарения
Купувам книги
Добави книга

Търговец: Иванов, София

Контакт

Излъжи ме нежно

Аманда Куик

Цена 3.00 лв
употребявана книга
Корица: мека
Година :2017
Страници: 213
Език: български
Състояние: много добро
Категория: Любовни романи

Любовта е само нежна лъжа…

Тя видя топлината и надеждата в очите му. Доскоро в душата й царяха студ и самота, а сега сякаш беше разцъфтяла, стоплена от слънчевите лъчи. Беше намерила човека, когото да обича. Нямаше да отхвърли този дар.

След като неочаквано е уволнена от девическото училище, Конкордия Глейд приема предложението да преподава на четири осиротели момичета в усамотения замък Олдуик. Много скоро забелязва нещо странно: частното училище повече прилича на затвор. Подозренията й се задълбочават, след като научава, че предишната учителка мистериозно е изчезнала. От случайно подслушан разговор Конкордия разбира, че животът на ученичките й е в опасност, и решава да организира бягството им.

Амброуз Уелс е частен детектив. Едно убийство го отвежда в Олдуик, където заварва пълен хаос — сградата е в пламъци, загинали са хора. А една млада жена и четири девойки се опитват да се изплъзнат от разрухата. Амброуз ги приютява в дома си в Лондон и продължава да разнищва престъплението, ала онова, което открива, е доста стряскащо. Замъкът принадлежи на прочут лондонски престъпник, който е отвлякъл четирите девойки. Защо обаче роднините им не ги издирват?

Конкордия настоява да помогне на Амброуз. И докато се лутат из лабиринта от лъжи, двамата ще открият, че само любовта не е лъжа.

Излъжи ме нежно, Аманда Куик