Архитектите на Луцифер: Тамплиери, масони, илюминати - Колектив
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Преоценени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук

Търговец: thecollectorsmarket, София

Контакт

Архитектите на Луцифер: Тамплиери, масони, илюминати

Колектив

Цена 45.00 лв
рядка книга
Корица: твърда
Година :2006
Страници: 456
Формат: голям
Език: български
Състояние: отлично
Категория: Езотерика книги, Мистика и загадки книги

На 1 май 1776 година, в дом на улица Judenstrasse ("Еврейска") във Франкфурт, неколцина съвсем реални хора планирали да построят "Нов Световен Ред" някъде около 2000-та година и след три световни войни. Планът им сработил перфектно, като разчитал на страха и слабостта на всички непосветени.
Персоните, за които става дума в "Архитектите на Луцифер", са независими от каквато и да е религия, не принадлежат към никоя нация. Те не са нито "десни", нито "леви", нито "либерали", но използват ВСИЧКИ за постигането на целите си. Те влизат в една или друга организация, само за да я разрушат, да манипулират "профаните" и да ги насочат в погрешна посока. Те използват християни и юдеи, фашисти и комунисти, ционисти и мормони, атеисти и сатанисти, бедни и богати... ВСЕКИ ЕДИН!
Техни предпочитани инструменти са аутсайдерите, мързеливите, безкритичните и безразличните.
Между непосветените, тези хора са известни под имената "ИЛЮМИНАТИ" (просветлени, избрани), Големия Брат, Невидимото Правителство, Сивия Човек, Властта в Сянка, Истаблишмънт...
Те самите разпространяват легендата, че тяхната история е започнала преди 3000 години в Древна Месопотамия, когато в "БРАТСТВОТО НА ЗМИЯТА" се инфилтрирала група от "илюминирани братя"...
Тази история продължава и днес!

Книгите от документалната поредица "Световните конспирации" представят на читателите един по-различен и неконвенционален поглед към историческите събития и личности. В тях се разглежда "другата история", онази, за която няма да прочетете нищо в школските и академични учебници.
Те са написани удивително лаконично, опират се на солиден ресурс от документални доказателства и включват множество гледни точки за конспиративната концепция на историята, в която истината понякога е по-невероятна от всяка фантастика.

Тамплиери, масони, илюминати

Архитектите на Луцифер: Тамплиери, масони, илюминати, Колектив