Знаците на ангелите - Дорийн Върчу
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Преоценени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук

Търговец: Крис78, София

Контакт

Знаците на ангелите

Дорийн Върчу

Цена 80.00 лв
употребявана книга
Корица: твърда
Страници: 100
Формат: голям
Език: български
Състояние: отлично
Категория: Езотерика книги

Дорийн Върчу е медиум и доктор по психология, работи в сферата на ангелите, елементалиите и възвишените учители. Тя е автор на редица ръководства в областта на ангелите и предсказанията.
Когато наистина се нуждаете от отговори на своите въпроси, "Знаците на ангелите" ще ви даде точни напътствия за вашата кариера, любовен живот, семейство, здраве, финанси и всички важни житейски аспекти. Дорийн Върчу използва гадателски табли още от дете и създава настоящата лесна, бърза и удобна за употреба табла за всички, които желаят да разкрият бъдещето си и да получат съвет.
Само вземете кристалните зарове в ръка и задайте въпрос на ангелите. Хвърлете заровете и преместете ангелската фигура по тази пътека на таблата, която е свързана с него /Деца, Пари, Романтика и др./ Полето, върху което стъпи фигурата, ви дава отговор и насоки за постигането на целта ви. Може да поискате и само кратък отговор - "да" или "не", както и да разберете кога ще се сбъднат мечтите ви. Таблата е подходяща и за хора, които тепърва започват да общуват с ангели, и за онези от вас, които се стремят към укрепване на връзката си със своите небесни пазители. Използвайте "Знаците на ангелите", за да получите точни отговори на вашите въпроси.
Кутията съдържа сгъваема табла, чифт кристални зарове, четири ангелски фигури, книжка с тълкувания.

Знаците на ангелите, Дорийн Върчу