Ще се изхрача на гробовете ви - Борис Виан, Върнон Съливан
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Преоценени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук

Търговец: thecollectorsmarket, София

Контакт

Ще се изхрача на гробовете ви

Борис Виан, Върнон Съливан

Цена 5.00 лв
употребявана книга
Корица: мека
Година :1992
Страници: 112
Език: български
Състояние: много добро
Категория: Криминални романи, Еротика книги

Формат в мм.: 130 х 200

Издател: Булвест 2000

Това е първият роман на починалия през 1959 година известен френски писател Борис Виан, издаден под псевдонима Върнон Съливан. Продаден веднага в над стохиляден тираж, обявен за бестселъра на 1947 година във Франция, романът изобилства с много еротични сцени, чиято кулминация е убийството на две млади жени.

„Стоварих се върху момичето, но заради проклетата Джуди не можех да си поема дъх. Не се помръдвах. Останах така на колене, а тя лежеше между краката ми. Джуди се приближи още повече. Усетих ръката й, която ме водеше там, където трябва. Ръката й остана там. Без малко да изрева, така силно ме възбуждаше. Джийн Аскуит лежеше неподвижна. Погледът ми попадна върху лицето й — по устните й имаше още слюнка. Полуотвори очи, после ги притвори и аз почувствах, че започва да се движи, да движи бедрата си — докато Джуди продължаваше започнатото и с другата ръка галеше окосмената част на подкоремието ми.
Внезапно Джуди се изправи. Пресече помещението и светлината изгасна. Нямаше кураж да го направи на светло. Тя се върна и аз помислих, че ще се заеме отново със заниманието си, но тя се наведе над мен, опипа ме и ме обърна. Стоях по гръб, тъй че тя се разположи на гърдите ми, в обратна посока, и на мястото на ръката й сега се намираше устата й.“

Ще се изхрача на гробовете ви, Борис Виан, Върнон Съливан