Безопасно убежище - Том Кланси
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Преоценени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук

Търговец: Мургаш, София

Контакт

Безопасно убежище

Том Кланси

Цена 14.00 лв
употребявана книга
Корица: мека
Година :2003
Страници: 390
Език: български
Състояние: много добро
Категория: Трилъри книги, Романи
Мадж Грийн от Нет Форс Експлорърс посреща неочакван гост. Лорън е син на изтъкнатия източноевропейски учен доктор Даренко, чието последно откритие притежава потенциала да се превърне в най-великото благодеяние за човечеството или в най-смъртоносното оръжие в неговата история. При Мадж Лорън ще бъде в безопасност и няма да може да бъде използван като заложник срещу баща си.
Внезапно докторът изчезва заедно с изобретението си. И някой или нещо преследва Лорън. Животът им виси на косъм и Нет Форс Експлорърс се впускат в ужасяващ лов на вируси, за да спасят доктор Даренко и Лорън, преди да е станало прекалено късно.
Нет Форс Експлорърс са шокирани. Техният капитан Джеймс Уинтърс е обвинен в убийство. За да докажат невинността му, те трябва да се заровят в миналото му на агент в Нет Форс, чак до трагичните обстоятелства около смъртта на жена му преди четири години. Ще използват всички средства, ще пресеят истината от льжите, за да се преборят за живота на човека, научил ги на всичко, което трябва да се знае за смелостта и.....


Безопасно убежище, Том Кланси