Интерактивният PR - Юлия Узунова
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Преоценени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук

Търговец: Веселин Добрев, За поръчка над 39.99 лв.–25% отстъпка! , София

Контакт

Интерактивният PR

Юлия Узунова

Цена 7.00 лв
употребявана книга
Корица: мека
Година :2005
Страници: 102
Формат: голям
Език: български
Състояние: много добро
Категория: Счетоводство и данъци книги, Маркетинг, реклама и PR

С цел постигането на по-големи делови резултати акцентът в настоящото изследване е поставен върху стратегическите процеси на интерактивност в корпоративния PR. Предложената концепция за интерактивен корпоративен PR и неговата динамична архитектура се основава на принципите и подходите на нелинейната икономика и практика.
Съобразявайки се с глобалните промени в медийния пейзаж, както и с мобилността на съвременните "публични мрежи" и тяхното намаляващо доверие, можем да изведем базовите компоненти и характеристиките на системата "интерактивен PR". Архитектурната й функционалност е подчинена на нововъзнакващите предизвикателства, свързани с потребността от осигуряването на новата PR бизнесроля, както и със съдържанието и потребностите от финансова метрика и прецизност.
Като начална дискусия в интерактивния PR се търси отговор на дилемата "маркетинг-реклама- PR". Цикличната обвързаност между елементите в тази дилема предполага една нова насока към бъдещето успешно разкриване на приоритетите им в PR комуникациите, но не и на тяхното противопоставяне. 
Юлия Узунова

Интерактивният PR, Юлия Узунова