Копнежът на вековете: Животът на Исус Христос - Елън Г. Уайт
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Преоценени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук

Търговец: Веселин Добрев , София

Контакт

Копнежът на вековете: Животът на Исус Христос

Елън Г. Уайт

Цена 3.50 лв
употребявана книга
Корица: мека
Страници: 513
Формат: голям
Език: български
Състояние: много добро
Категория: Християнска религия книги, Художествена литература

“Копнежът на вековете”е най-задълбоченият, най-мащабният и същевременно най-увлекателният коментар на четирите евангелия. Той е поглед “отвътре” в непосредствените исторически събития, в психологическия контекст на обстановката и в мисленето на библейските персонажи. 

Представя оригиналната теология на Исус Христос в лоното на реалния живот. 
Увлекателният разказ за земния живот на Богочовека грабва въображението и ни повежда из тихите заливи на Галилея, където са звучали проповедите на Христос. Чуваме думите на Месия, разбираме мислите, мотивите и чувствата Му. Ставаме непосредствени свидетели на тъмните свещенически заговори и кроежи, на страшната Му агония в Гетсимания и на смъртта Му на кръста. Сякаш пред очите ни тежкият надгробен камък се отмества и Синът на Бога възкръсва, за да положи началото на нова ера в човешката история.

Издавана в милионни тиражи, превеждана на десетки езици, търсена и четена по цял свят, тази великолепна книга се предлага днес и на българския читател.

“... Ако трябва да избера пет или шест книги за живота на Исус Христос, написани през последните триста години, и да кажа без уговорка коя е най-­добрата, бих поставил “Копнежът на вековете” от Елън Уайт на първо място...Тази книга е добре позната в Конгресната библиотека на САЩ.

В. Е. Вемент,
директор на Конгресната библиотека,
САЩ, Вашингтон

Копнежът на вековете: Животът на Исус Христос, Елън Г. Уайт