Енциклопедия "Дискови летателни апарати" - Симеон Димитров
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Намалени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук
Ваучер

Търговец: Scriptbooks , Севлиево

Контакт

Енциклопедия "Дискови летателни апарати"

Симеон Димитров

Продадена
употребявана книга
Корица: мека
Година :2001
Страници: 92
Език: български
Състояние: отлично
Категория: Енциклопедии, Хоби и свободно време книги

Тираж 250
В Енциклопедията са описани дисковите летателни апарати от древността до наши дни. Информацията е събирана от изнесени материали в пресата, в други медии, както и секретни документи за период от около 10 години. Проектите са подредени както хронологично, така и по технически признаци /тип технология/. Повечето авиационни конструктори са имали поне по един проект с тази форма на крилото. Включени са проектите на такива величия като Н. Тесла, А. Коанда, Ф. Вулф, В. Щраубергер, Р. Коизанет, Л. Мирабо и др., както и последните разработки в областта на антигравитацията. Някои от тях са изработени, изпитани и отхвърлени от специалистите, други са строго засекретени и вероятно се използват за тайни операции от службите за сигурност /възможно е част от наблюдаваните НЛО да са реални проекти от тази книга/.
Енциклопедията е най-пълното възможно проучване в тази област на техниката и е безценен помощник на конструктора. Информацията ще ви помогне да намерите правилния подход за реализацията на вашите проекти, ще ви накара да се откажете от идеи, които вече са реализирани. Това ще ви спести време и средства. А за незапознатия с темата читател, ще бъде интересно да прочете за този вид уникална авиационна техника.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Отстъпки във виртуален щанд "ScriptBooks":

При поне 2 книги* - 10%
При поне 2 книги* за над 20 лв. - 15%
При книги за над 50 лв. - 20%
* Под "книга" се разбира запис, в който могат да бъдат включени две и повече части, томове, книги, цели поредици и комплекти.
Обявената цена на записа се отнася за всички включени в него части, томове, книги...
2991

Енциклопедия