Компаньонката - Аманда Куик
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Преоценени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук

Търговец: Иванов, София

Контакт

Компаньонката

Аманда Куик

Цена 2.00 лв
употребявана книга
Корица: мека
Година :2015
Страници: 231
Език: български
Състояние: много добро
Категория: Любовни романи

Граф Артър Сейнт Мерин търси жена. Намеренията му са чисто практични — трябва му здравомислеща и сравнително привлекателна девойка, която няколко седмици да представя като своя годеница пред висшето общество. Така ще отблъсне многобройните изискани дами, желаещи да се доберат до титлата и богатството му, и ще спечели време за осъществяване на тайните си планове.

Само че намирането на подходяща кандидатка се оказва по-трудно, отколкото е предполагал… докато от агенцията му представят Елинор Лодж. Безвкусното й облекло и косата й, прибрана на старомоден кок, не могат да прикрият изящното й тяло и пламъка в златистите й очи. А мечтите й за независим живот правят неустоимо щедрото предложение на графа.

Обаче Елинор не е сигурна какви ще са последствията от този маскарад. Защото Сейнт Мерин очевидно крие нещо. Не след дълго тя открива, че тайните му са още по-мрачни от потискащата му къща, и че наглед невинната авантюра ще доведе до опасни последствия. Граф Артър също прави откритие: жената, от която очаква да е покорна компаньонка, ще му стане партньорка при преследването на нагъл убиец… и ще се превърне в красавица, пробуждаща у него неподозирана страст.

Компаньонката, Аманда Куик