Пътят на парфюма - Кристина Кабони
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Преоценени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук

Търговец: thecollectorsmarket, София

Контакт

Пътят на парфюма

Кристина Кабони

Цена 8.00 лв
употребявана книга
Корица: мека
Година :2015
Страници: 432
Формат: джобен
Език: български
Състояние: отлично
Категория: Любовни романи, Художествена литература

Автор: Кристина Кабони

Размер в мм.: 130 х 200

Издател: Бард


Да усетиш аромата на друг човек означава да прозреш същността му.

 

Това е книга, която ни води по прекрасния път на раждането на парфюмите и за силата, която имат те върху хората. Парфюмът, според Кристина Кабони, е символ, той е олицетворение на същността на човека, на неговия дух, на силата му за живот. Да усетиш аромата на друг човек означава да прозреш същността му, да усетиш представата му за света, да го разбереш. Когато избереш свой персонален аромат, ти изразяваш себе си. Затова и създаването на всеки парфюм зависи от личността на човека, който го създава, и от внушението, което иска да създаде у другите.

Елена Росини произхожда от древно флорентинско семейство, прочуто с производството си на парфюми. Елена, която се опитва да загърби семейните традиции и тази необикновена професия поради лични несполуки и любовно разочарование, напуска Флоренция и се преселва в Париж. Там среща ново вдъхновение, нов живот и нов приятел... Усетила във вените си кръвта на нейните предци, в нея се събужда желанието да създава свои парфюми.

Романът преплита и загадката, свързана с разкриването на формулата на Идеалния аромат, който може да те накара да се влюбиш и е залог за щастлив живот.

Пътят на парфюма, Кристина Кабони