Ръководство на Д-р Спок: Първите две години - Бенджамин Спок, Мартин Стайн
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Преоценени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук

Търговец: Веселин Добрев, временно не изпълнява поръчки, София

Контакт

Ръководство на Д-р Спок: Първите две години

Бенджамин Спок, Мартин Стайн

Цена 6.00 лв
употребявана книга
Корица: мека
Година :2005
Страници: 192
Език: български
Състояние: много добро
Категория: Книги за родители, Книги за дома и семейството
Бенджамин Маклейн Спок е американски педиатър, известен още като доктор Спок. Неговата книга „Грижи за бебето и детето“, публикувана през 1946 г., е един от най-големите бест-селъри за всички времена. Неговото революционно послание към майките е „ти знаеш повече, отколкото си мислиш, че знаеш“. Спок е първият педиатър, който учи психоанализа, за да опита да разбере нуждите на едно дете и динамиката в семейството. Неговите идеи относно грижите за детето са повлияли поредица от поколения родители и са ги накарали да бъдат по-гъвкави и нежни с децата си и да се отнасят с тях като с личности. При едно прохождащо дете дотогава възприетият възпитателен подход е бил да се обърне внимание на дисциплината при обучението му, с постулати от типа на „за да не се разглезва детето, ако плаче — никакво гушкане“.
 

Тук ще откриете практични съвети, от които се нуждаете, както и най-добрата съвременна информация за основните нужди на вашето бебе и малко дете, подкрепени с множество напътствия за ежедневните грижи. Този лесен за използване справочник съдържа ценни напътствия по отношение на ежедневните грижи от момента на появата на новороденото у дома до навършване на двегодишна възраст. С негова помощ родителите ще получат отговор на важни въпроси като следните: Защо плаче детето? Как да се справим с дете, което няма апетит? Как да въведем твърдите храни в режима на бебето? Как да общуваме с него? По какъв начин да подготвим другите деца в семейството за новороденото?…
Повече от 50 години д-р Спок се слави като най-известния педиатър в света. В тази книга са събрани негови изпитани във времето съвети за отглеждането на детето през толкова важните първи две години.

Ръководство на Д-р Спок: Първите две години, Бенджамин Спок, Мартин Стайн
Ръководство на Д-р Спок: Първите две години, Бенджамин Спок, Мартин Стайн
Ръководство на Д-р Спок: Първите две години, Бенджамин Спок, Мартин Стайн