Оръжия на възмездието: Пещерата на Аладин - Колектив
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Преоценени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук

Търговец: thecollectorsmarket, София

Контакт

Оръжия на възмездието: Пещерата на Аладин

Колектив

Цена 13.00 лв
употребявана книга
Корица: твърда
Година :2008
Страници: 432
Език: български
Състояние: отлично
Категория: Мистика и загадки книги, Научно-популярна литература

Книгите от документалната поредица „Световните конспирации“ представят на читателите един по-различен и неконвенционален поглед към историческите събития и личности. В тях се разглежда „другата история“, онази, за която няма да прочетете нищо в школските и академични учебници.

Те са написани удивително лаконично, опират се на солиден ресурс от докумнатални доказателства и включват множество гледни точки за конспиративната концепция на историята, в която истината понякога е по-невероятна от всяка фантастика.

За пръв път термина Wunderwaffen (Оръжие-чудо) използват нацистите по време на Втората световна война: и те наистина притежавали такива оръжия – балистични ракети, способни да пренесат до друг континент голямо количество взрив, реактивни самолети, подводници, чиито технически характеристики са достигнали от другите нации след десетилетие, бомбардировачи със съвършено нова конструкция тип „летящо крило“… От последната крачка до конструиране и използване на атомна бомба, както става ясно днес, ги е деляло твърде малко време.
Тази крачка е направена от американците, които слагат край на Втората световна война в Тихоокеанския регион с хвърлянето на две атомни бомби над японските градове Хирошима и Нагасаки.

Оръжия на възмездието: Пещерата на Аладин, Колектив