Даоистки сексуални тайни - Дзиен Цетнерсан
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Преоценени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук

Търговец: thecollectorsmarket, София

Контакт

Даоистки сексуални тайни

Дзиен Цетнерсан

Цена 10.00 лв
употребявана книга
Корица: мека
Година :2010
Страници: 400
Формат: голям
Език: български
Състояние: отлично
Категория: Любовно изкуство книги

Според дребните източни традиции даоистките сексуални тайни са в основата на човешкото щастие и хармония. Те са били разработвани в продължение на векове. Безброй майстори - даоисти са ги използвали за диагностика, терапия и лечение на различни болести.


Тази забележителна книга разкрива пред читателя съкровените тайни на "нефриттовия ствол" и "нефритовата врата", които символизират обмена между мъжката и женската енергия. Безкрайната мощ на тази извечна жизнена сила е илюстрирана с много енергийни упражнения.


Мастър Дзиен Цетнерсан работи повече от 30 години в областта на Традиционната китайска медицина. Той е признат и уважаван международен майстор по карате, член на Световната организация по Акупунктура в ПеКин и практикуващ цигун терапевт. С много любов той отправя към своите читатели следното послание: "Казвайте си всяка сутрин: "Поздравявам този ден със сърце, пълно с любов, затова ще успея във всичко". След това си кажете мълчаливо: "Аз обичам сексуалността и вече не се страхувам от нея".

Даоистки сексуални тайни, Дзиен Цетнерсан