Маркетинг 3.0: От продуктите към клиентите към човешкия дух - Филип Котлър, Хермаван Картаджая и Айвън Сетиаван
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Преоценени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук

Търговец: thecollectorsmarket, София

Контакт

Маркетинг 3.0: От продуктите към клиентите към човешкия дух

Филип Котлър, Хермаван Картаджая и Айвън Сетиаван

Цена 18.00 лв
употребявана книга
Корица: твърда
Година :2010
Страници: 232
Език: български
Състояние: отлично
Категория: Маркетинг, реклама и PR

Възможно ли е дейността на една компания да е съсредоточена върху интересите на човека и едновременно с това да е печеливша? Проф. Котлър казва „ДА“. Благодарение на социалните мрежи хората безпрепятствено обсъждат компаниите, продуктите и марките – както тяхната функционалност, така и мястото им в обществото.
Всяка промяна на макроикономическата среда поражда промяна в поведението на потребителите, което на свой ред променя и маркетинга. Виждаме как компаниите разширяват фокуса си от продуктите към потребителите и от потребителите към общочовешките проблеми. Маркетинг 3.0 е етапа, в който компаниите се насочват към човека. В Маркетинг 3.0 двигател са ценностите и хората, но не единствено като потребители, а като комплекси човешки същества, притежаващи ум, сърце и дух. .
Маркетинг 3.0 приема холистичен подход към клиентите като към многоизмерни и ценностно ориентирани човешки същества, и дори като към свои сътрудници.
Маркетинг 3.0 ви показва как да демострирате връзката си с тази вътрешно свързана глобална общност, като ви осигурява уникален наръчник как да печелите в новата ера на маркетинга.

„В 47-ата си книга проф. Филип Котлър обяснява и анализира защо ценностите имат значение за бизнеса. В Маркетинг 3.0 световноизвестният маркетинг гуру доказва, че бъдещето на маркетинга е в създаването на продукти, услуги и фирмено поведение, които вдъхновяват, включват и отразяват ценностите на целевите групи.“
Business Week

“Ако някой иска да разбере как ще изглежда маркетингът в близкото бъдеще и да бъде готов да го посрещне адекватно, това е книгата за него. В маркетинг 3.0, както и в 1.0 и в 2.0 едни ще са по-добри от други и Котлър не само казва защо, но и как да се наредим сред тях. Маркетинг 3.0 е уникален шанс за пазари като нашия, където бруталното консуматорство никога не е било преобладаваща обществена нагласа. “
Емил Георгиев

“Тази провокативна книга обяснява как да възстановим доверието на клиентите и как успешно да въздействаме вътре и вън от организацията.”
Ричард Чапман

“Филип Котлър отново е лидер в сферата на стратегическия маркетинг, предоставящ навременни прозрения, изключително важни за сегашния период на трансформация. Маркетинг 3.0 е вашето конкурентно предимство.”
Денис Дънлап

Маркетинг 3.0: От продуктите към клиентите към човешкия дух, Филип Котлър, Хермаван Картаджая и Айвън Сетиаван