Латерален маркетинг - Филип Котлър, Фернандо Триас де Бес
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Преоценени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук

Търговец: thecollectorsmarket, София

Контакт

Латерален маркетинг

Филип Котлър, Фернандо Триас де Бес

Цена 10.00 лв
употребявана книга
Корица: твърда
Година :2007
Страници: 200
Формат: голям
Език: български
Състояние: много добро
Категория: Бизнес книги, Маркетинг, реклама и PR

Маркетолозите днес са изправени пред сериозно предизвикателство: как да открият хитроумни идеи в хиперконкуретния и суперсегментиран пазар. В условията на консуматорска икономика, пренаситена с хомогенни продукти и имунизирани срещу рекламните послания клиенти, традиционният вертикален маркетинг не работи.
В тази книга легендарният гуру на маркетинга Филип Котлър заедно със специалиста по бизнес консултации Фернандо Триас представят нова система за разработване на остроумни и нестандартни идеи и възможности - латералния маркетинг. Латералният маркетинг допълва традиционния като предлага алтернативен път към откриване на нови идеи. Латералният маркетинг позволява на маркетинг специалистите да разработят напълно нови продукти, целящи шиирока аудиория, за разлика от традиционния маркетинг, който предлага познати продутки на все по-стесняващи се пазарни сегменти.
Котлър и Триас превеждат многобройни примери как латералният маркетинг ражда продукти, които успяват дори в условията на хиперконкуренция и продуктова хомогенност. Латералният маркетинг включва и използването на стари продукти по нов начин, като например рекламирането на аспирина като превантивно средство срещу инфаркт. Новите маркетинг концепции, довели до тези продукти са пряк резултат от креативен процес, различен от познатата ни и вече слабоефективна вертикална сегментация.
Тази книга представя рамката и теорията на латералния маркетинг и разработването на новаторски идеи.

Латерален маркетинг, Филип Котлър, Фернандо Триас де Бес