Новите правила в маркетинга и в ПР - Дейвид Миърман Скот
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Преоценени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук

Търговец: thecollectorsmarket, София

Контакт

Новите правила в маркетинга и в ПР

Дейвид Миърман Скот

Цена 20.00 лв
употребявана книга
Корица: твърда
Година :2009
Страници: 288
Формат: голям
Език: български
Състояние: отлично
Категория: Маркетинг, реклама и PR

Как да използваме нюзрилийзите, блоговете, подкастите, вирусния маркетинг и онлайн медиите, за да достигнем до купувачите директно!

Мрежата промени правилата за писане и изпращане на нюзрилийзи. Проблемът е, че повечето ПР практикици все още не знаят това. През последните 10 години, откакто мрежата позволи на хората да четат директно нюзрилийзи, правилата за взаимоотношения с публиките се промениха. Време е да продължим напред и да обсъдим добрите перспективи, които предоставя ПР в Уеб 2.0.
* Искате ли да достигнете директно до купувачите?
* Искате ли трафик към вашия сайт?
* Искате ли да се появявате сред първите резултати в търсачките?
* Искате ли да привлечете купувачи, които търсят, онова, което вие предлагате?
* Искате ли да привлечете хората в процеса на продажби?
* Искате ли да се конкурирате по-ефективно?
Ако отговорът на зададените въпроси е "Да", то "Новите правила в маркетинга и в ПР", е книгата която ще ви разкрие как да постигнете тези цели. За да ги постигнете, трябва да сте подготвени да промените начина, по който мислите за нюзрилийзите.

Марк Леви, съавтор на "Как да убеждаваме хората, които не искат да бъдат убеждавани" и основател на компанията за маркетингови стратегии "Леви иновейшън" казва за книгата на Дейвид Миърман Скот: "Новите правила в маркетинга и в ПР" напътства читателите как да създадат кампания, демонстрираща лидерство в мисленето, чрез използването на влиятелните и дълготрайни инструменти на социалните медии. Това е безценен пътеводител за всички, които искат да изградят репутацията на своите идеи и организация."
Дейвид Миърман Скот е автор, консултант, и лектор на семинари. Специализирал се е в използването на онлайн съдържание за маркетинг и продажба на продукти и услуги за клиенти от цял свят. Редактор е в списание "Е-контент" и автор в списание "Продъкт маркетинг". Негови публикации са излизали в такива разнообразни издания като CMOMagazine.com, "Бизнес уийк", "Компететив интелиджънс", Норт американ ривю, MarketingProfs.com, RainToday.com, "Маркетинг таймс" и много други. Участвал като лектор в конференции и събития в повече от 20 държави на 4 континента. Водещ е на семинара "Ефективни маркетингови програми", организиран от "Прагматик маркетинг", двудневен курс, обучаващ курсистите в повтарящ се процес, който компаниите, могат да използват, за да създадат, управляват и измерват маркетингови програми с висока възвращаемост (ROI).

Роденият на 25 март 1961 година Дейвид Миърман Скот е знаменит американски експерт в областта на онлайн маркетинга и автор на осем книги, най-известната от които е „Новите правила в маркетинга и ПР“, издадена в тираж над 300 000 екземпляра и преведена досега на 30 езика. Тази творба се появява в резултат на случайно откритие, което Скот прави, докато работи като вицепрезидент по маркетинга на компанията „Ню Ейдж“ ( дистрибутор на новини онлайн ) – той установява, че създаването на полезно представяне на съдържанието ( така наречения контент ) и неговата практически безплатна публикация онлайн е далеч по-ефективна от скъпоструващите ПР-програми. През 1983 година Скот завършва колежа „Кеньон“ в щата Охайо и получава степен бакалавър по икономика. След това работи  в няколко финансови компании на „Уолстрийт“. От 1989 до 1995 г. заема ръководни длъжности в една от водещите вестникарски корпорации в света „Найт Райдър“. Живее и работи в Ню Йорк, в Токио, в Бостън и в Хонконг, чете лекции и подготвя конференции в повече от 20 държави на четири континента. „Новите правила в маркетинга и в ПР“ остава шест месеца в списъка на бестселърите на „Бизнес Уик“. Идеологията му се свежда до убеждението, че маркетингът и връзките с обществеността в Интернет са много по-различни, отколкото в традиционните медии. Старите правила на медиите не работят в Интернет, тъй като те са свързани с „контролиране на съобщението“. Единствения начин вашето послание да се появи в публичното пространство, ако използвате традиционните медии, е да купувате скъпи реклами. Вече можете да използвате вниманието на хората, използвайки инструментите на социалните медии – блогове, онлайн издания, онлайн видео и вирусен маркетинг. В Токио Скот се проявява и като модел и актьор. Връх в кариерата му е изпълнението в операта на Пучини „Турандот“ по време на гастрола на „Ла Скала“ в Токио.  Работата му за кампанията „Ню Ейдж“ не е оценена по достойнство, тъй като шефовете й предпочитат традиционните подходи. Но книгата на Скот бързо влиза в програмите на водещите университети и се превръща в пионер на нова ера в рекламата. Днес Дейвид Скот е консултант на най-големите компании в света, той е женен, има дъщеря, колекционира предмети, свързани с усвояването на космоса, запален е по сърфинга, не пропуска значими рок концерти. В България във Фейсбук е създадена специална фен-група на Скот, която следи всичките му нови изяви и коментира възторжено откритията му. А идеите му за рекламата в Интернет вече са залели и нашата страна, тъй като те не струват скъпо и са изключително ефективни. Така че прочетете библията на модерния бизнесмен „Новите правила в маркетинга и в ПР“, за да сте в крак с модерната епоха. Българското издание е на „Рой Комюникейшън“, а на 8 ноември 2012 г. първият семинар на Скот в България събра хиляди негови почитатели.

Новите правила в маркетинга и в ПР, Дейвид Миърман Скот