Истина - Маргарита Коул
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Преоценени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук

Търговец: thecollectorsmarket, София

Контакт

Истина

Маргарита Коул

Цена 16.00 лв
употребявана книга
Корица: мека
Година :2009
Страници: 440
Формат: голям
Език: български
Състояние: отлично
Категория: Трилъри книги

Децата на Джоуни Брюър са всичко за нея. Тя е готова да продава тялото си на улицата, за да им осигури храна и подслон, но живее в постоянен страх, че някое от тях ще й бъде отнето. 18-годишният Джон Джон си е отвоювал място в престъпния свят, а Джанет, едва 14-годишна, знае за живота много повече, отколкото е полезно за едно дете. Но Джоуни се страхува най-много за Кира, защото в един свят, където не можеш да имаш доверие на никого, 11-годишното момиченце е особено уязвимо.
Когато Кира изчезва, най-мрачните страхове на Джоуни се оправдат. Майката подозира какво се е случило с най-малкото й дете и е обсебена от желанието истината да бъде разкрита. Но това нейно желание заплашва да погуби цялото семейство.

Родена и израснала в английското графство Есекс, Мартина Коул става известна още с първия си роман „Опасна жена“, който се превръща в бестселър и в популярна телевизионна драма. Преведени на 28 езика, повечето трилъри на 50-годишната авторка са успешно филмирани. За разлика от много други писатели, които пишат за насилието, Мартина Коул показва неговите разрушителни последици, като използва гледната точка на престъпника. Герои на нейните истории са хора от подземния свят – джебчии, дребни мошеници, изнудвачи, пласьори на дрога, наркомани, проститутки и сутеньори, убийци и безскрупулни бизнесмени.

Истина, Маргарита Коул