Космосът на душата - Патриша Кори
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Преоценени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук

Търговец: Намалени нови и нови книги, София

Контакт

Космосът на душата

Патриша Кори

Корична цена: 8.00 лв. - 75 %
Цена 2.00 лв
преоценена нова книга
Корица: мека
Година :2002
Страници: 256
Език: български
Състояние: отлично
Категория: Езотерика книги

Повечето духовни традиции са предсказали предстоящия еволюционен скок на човечеството и мнозина смятат, че установеният ред в обществото ще се противопостави на тази промяна. "Космосът на душата" ни отвежда зад сцената, като предлага дистанцирания възглед на онези, които виждат триизмерната Земя от разстояние и разказват как човечеството е било ограничавано от тайните планове на властващите. Преди всичко книгата е зов да разберем какво означава да бъдем наистина галактически същества - как да започнем да играем своята роля в мащабния космически план.
Разгледани са следните теми: заробването на човечеството от религиозните доктрини; ограничаването на свободата ни от властта; какво е истинско лечение на ума, тялото и духа; квантовата физика като ключ към висшите измерения; същността на висшите измерения, наше предопределено бъдеще; тайнствата на платото Гиза и артефактите на Марс; свещената геометрия като градивните блокове на Вселената; как ще живеем със светлинни тела; истинската същност на времето.
Това са учения от същества отвъд нашето измерение, предадени чрез контактьор, които ни предлагат познанията си за събитията с влияние върху съдбата ни и напътствията си, за да ни помогнат да посрещнем предстоящото предизвикателство и да ни отворят за истинския ни потенциал като съзнателни участници в многоизмерната Вселена.

Космосът на душата, Патриша Кори