Сексът и неомъжената жена - Хелън Гърли Браун
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Преоценени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук

Търговец: Редки книги, в летен отпуск до 22.08.21 г., София

Контакт

Сексът и неомъжената жена

Хелън Гърли Браун

Цена 5.00 лв
употребявана книга
Корица: мека
Година :2004
Страници: 280
Език: български
Състояние: добро
Категория: Приложна психология книги

ПРЕДИ "СЕКСЪТ И ГРАДЪТ" ИМАШЕ
"Сексът и неомъжената жена"
Книгата, с която Хелън Браун промени света на жените!
"Чик-лит" вълната не е съществувала, за да окаже влияние върху тази книга - книга, която промени една цяла нация и преобрази нашия свят. В "Сексът и неомъжената жена", Хелън Браун напътства жените как да изпълнят живота си с романтика и да се наслаждават истински на своята интимна връзка.
Сексуалните нрави може би са се променили, но изкуството да бъдеш жена не е. Тук ще откриете насоки как да се срещате с мъжете, как да ги омайвате така, че да им се подкосяват краката и дори как да сложите пръстен на ръката на парвилния мъж. Удоволствието от флирта, наслаждението от вързката - от началото до края, откриването на мъже по места, където не бихте се сетили да потърсите, позитивите и недостатъците на женените мъже, фрустрираните мъже тип "малко момче" и Дон Жуановците - всичко е описано в тази книга, която показва на жените как да живеят и да обичат живота си.
Хелън Гърли Браун - журналист, издател, писател. "Твърд камък", непоправим, но доволен от постиженията си работохолик и жена, обичаща себе си и живота. Хелън Гърли Браун става главен редактор на "Cosmopolitan" през 1965 и го прави едно от най-успешните списания в света. В продължение на пет години тя е включвана в Световния алманах на двадесет и петте най-влиятелни жени. Г-жа Браун е първата жена-носител на най-престижната награда за издател на списание в САЩ. Удостоена е с Почитната награда на Американската общност на издателите на списания. Автор на множество книги, издавани в цял свят, популярна с телевизионните си изяви. Съпругът й Дейвид Браун е известен филмов продуцент. Житейското кредо, което се преръща по-късно и в основна философия на списание "Cosmopolitan" : Свободата да бъдем себе си!

Сексът и неомъжената жена, Хелън Гърли Браун