Диетата "Саут Бийч" - Д-р Артър Агатсън
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Намалени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук
Ваучер

Търговец: Евтини книги - при покупка на 10 или повече книги получавате 30% отстъпка , София

Контакт

Диетата "Саут Бийч"

Д-р Артър Агатсън

Цена 5.00 лв
употребявана книга
Корица: мека
Година :2005
Страници: 300
Език: български
Състояние: много добро
Категория: Здраве и диети книги

Години наред кардиологът д-р Артър Агатстън подтиква пациентите да намалят теглото си заради състоянието на сърцето, но всяка диета била твърде трудна за спазване или ограниченията били прекалено сурови. Някои от тези диети били очевидно опасни. Никой не бил в състояние да се придържа към режима на хранене с ниско съдържание на мазнини за по-дълъг период от време. А всяка диета е безполезна, ако не можете да я спазвате.

Затова д-р Агатстън разработва своя собствена. Диетата "Саут Бийч" не е сложна и не се изисква да стоите гладни. Ще се наслаждавате на нормални по размер порции месо, пилешко и риба. Ще приемате също яйца, сирене, ядки и зеленчуци. Необходими са и междинни закуски. Ще се научите да избягвате употребата на лоши въглехидрати като бяло брашно, рафинирана захар и печени картофи. И за ваша радост, докато отслабвате, най-напред ще се освободите от упоритите тлъстини по корема и талията!

Диетата на д-р Агатстън води до постоянни забележителни резултати (3,5-6 килограма намаляване на теглото през първите 2 седмици!) и се превърна в медийна сензация в Южна Флорида. Сега вече и вие можете да се присъедините към редиците на хората в добра форма и впечатляващи постижения с помощта на диетата "Саут Бийч".

Диетата