Песента на хляба - Робин Слоун
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Преоценени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук

Търговец: Намалени нови и нови книги, София

Контакт

Песента на хляба

Робин Слоун

Корична цена: 14.90 лв. - 33 %
Цена 10.00 лв
преоценена нова книга
Корица: мека
Година :2018
Страници: 280
Език: български
Състояние: отлично
Категория: Романи, Кулинарни романи

Лоис Клари работи във високотехнологична компания, която се е устремила към създаването на съвсем истински роботи, които да помагат на хората. Тя обича това, което прави, и е готова да се труди 24 часа в денонощието, за да надмогне предизвикателствата. Или поне така си мисли. Защото в един момент осъзнава, че е изтощена и самотна, а единственият й човешки контакт е с двама братя от странно малко магазинче, които й доставят вълшебно вкусна вечеря.
Но в един момент те трябва спешно да заминат. И оставят на Лоис подарък, който ще промени живота й – култура за правене на техния магически хляб, наследство от древната им родина, обвито в митове. И тя трябва да направи всичко възможно, за да опази културата жива – да я храни, да й пуска музика, да чуе песента й в съня си… и да се научи да прави истински хляб с нея. Хляб с душа.
Лоис не умее да готви, но е готова да приеме това ново предизвикателство. Тя построява своя собствена пещ и започва да експериментира. И скоро открива, че древното изкуство да пече хляб й носи истинско удоволствие.
Предстои й да открие нов свят с различни правила. Ще получи възможност да се присъедини към тайнствена организация, която владее вълшебни тайни. И песента на хляба ще я води към любовта и щастието.

Песента на хляба, Робин Слоун