Емануела. Част 1-2: Урок за мъжа / Антидевственицата - Еманюел Арсан
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Преоценени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук

Търговец: Намалени нови и нови книги, София

Контакт

Емануела. Част 1-2: Урок за мъжа / Антидевственицата

Еманюел Арсан

Цена 29.98 лв
нова книга
Корица: мека
Година :2013
Страници: 600
Език: български
Състояние: отлично
Категория: Любовно изкуство книги, Еротика книги
„Библия на сексуалната революция”, „манифест на хедонизма”, „легенда на еротичната литература” – това са малка част от определенията за култовия роман „Емануела”. Първото му издание през 1959 г. излиза нелегално и анонимно, а тиражът е ограничен. Петнайсетина години по-късно се появява филмът на Жуст Жакен, в който изгрява звездата на Силвия Кристел, а романът се превръща в сензация. Та чак до днес!
Историята започва в луксозен самолет към Банкок, където едноименната героиня, на път към своя съпруг Жан, се отдава на двама случайни пътници. В екзотичния град, заобиколена от лукс и изкушения, тя открива себе си в новата си житейска роля на прелюбодейка. А напред я води философа естет Жан – възбуждащ и властен, учител в „изкуството на еротизма”. Финалът на книгата е експлозия от чувственост, еротика и страст.

"Антидевственицата" е втора част от култовата еротична поредица "Емануела".
Животът в екзотичния Банкок, в градините на любовта сред аромат на жасмин, предлага на дръзката Емануела, чиято красота е "по-съвършена от изящните извивки на богинята", да дръзне и да полети към вечната чувственост, като ни посвети в своята мисия.

Емануела. Част 1-2: Урок за мъжа / Антидевственицата, Еманюел Арсан