Колелото на времето. Книга 14: Спомен за светлина - Робърт Джордан, Брандън Сандърсън
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Преоценени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук

Търговец: Редки книги, София

Контакт

Колелото на времето. Книга 14: Спомен за светлина

Робърт Джордан, Брандън Сандърсън

Цена 15.00 лв
употребявана книга
Корица: мека
Година :2013
Страници: 962
Език: български
Състояние: много добро
Категория: Фантастика и фентъзи книги

Колелото на Времето се върти и Вековете идват и си отиват, оставяйки спомени, които се превръщат в легенди. Легендите заглъхват в мит и дори митът отдавна е забравен, когато породилият го Век се върне отново. В един Век, наричан от някои Третия век, Век, чието идване предстои и Век отдавна отминал, над Мъгливите планини се надигна вятър. Вятърът не беше началото. Няма начала, нито краища при въртенето на Колелото на Времето. Но беше някакво начало.
"Спомен за светлина" е Последната битка, Тармон Гай-дон, в целия й блясък и страховито великолепие. Светът е на косъм от унищожението и се крепи на избора на един-единствен човек: Ранд ал-Тор, Преродения Дракон.
Бойните сцени излъчват секваща дъха автентичност... Злото, вплетено в силите на доброто, опасностите, затаени във всяко обещано спасение, усещането за съдбовност и непредсказуемостта на събитията носят белезите на американския национален опит през последните три десетилетия, също както опитът от Първата световна война и последствията от нея дадоха своя отпечатък в творбите на Дж.Р.Р.Толкин.


Много леки забележки по предната корица.


Колелото на времето. Книга 14: Спомен за светлина, Робърт Джордан, Брандън Сандърсън