Фалшива памет - Дийн Кунц
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Преоценени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук

Търговец: Редки книги, София

Контакт

Фалшива памет

Дийн Кунц

Продадена
употребявана книга
Корица: мека
Година :2001
Страници: 500
Език: български
Състояние: много добро
Категория: Трилъри книги, Ужаси книги

Животът на Марти Роудс е прекрасен - омъжила се е наскоро, има успешна кариера като дизайнер на видеоигри.
Ала една сутрин с нея се случва нещо странно - за миг изпитва необясним ужас... от собствената си сянка. Мимолетното преживяване я изважда от равновесие, същевременно й се струва забавно. Но скоро вече не й е до смях - когато застава пред огледалото, осъзнава, че се страхува от отражението си.
Следват нови прояви на автофобия, които изцяло променят живота на Марти и съпруга й Дъстин. Търсейки причините за внезапното душевно заболяване на жена си, Дъсти я завежда при прочут психотерапевт. Ден след ден той отчаяно се опитва да възстанови събитията от последните месеци, но когато е на път да разкрие потресаващата истина, открива, че с него се случва нещо още по-ужасяващо и необяснимо.
Дийн Кунц, прочутият автор на романи, изпълнени с напрежение от първата до последната страница, описва страха, дебнещ в дълбините на съзнанието ни - страха от самите нас.
ФАЛШИВА ПАМЕТ е роман, който ще остане в паметта ви дълго след като сте го прочели, защото описва необикновената способност на човешкия разум да се подлага на терзания и да се самоунищожава.

Фалшива памет,  Дийн Кунц