Тайната рецепта на любовта - Валентина Чебени
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Преоценени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук

Търговец: Намалени нови и нови книги, София

Контакт

Тайната рецепта на любовта

Валентина Чебени

Цена 16.90 лв
нова книга
Корица: мека
Година :2019
Страници: 360
Език: български
Състояние: отлично
Категория: Любовни романи, Романи

Цялата беше потопена в брашно и захар,
ръцете и бяха способни да четат в душите на хората.

Най-сладките аромати в кухнята носят най-много болка на Елетра. Майка и е в болница, семейната им пекарна е пред фалит, а нито миналото, нито бъдещето и носят утеха или надежда. Не познава баща си, така и не е опознала истински майка си – и не знае как да продължи. От най-неочаквано място обаче получава съвет да отиде на мистериозния средиземноморски остров Титано. Там ще открие отговорите на въпросите си.
Титано е земя на разделението. Половината остров оцелява трудно благодарение на риболова и малкото туристи, другата половина е населена само от тихи жени, облечени в черно, наричани с презрение морските вдовици. Жестока трагедия в миналото е отнела мъжете им и ги е осъдила на изолация. По средата се издига манастирът на света Елизабета – и точно там се крият всички тайни.
Три жени живеят заедно зад стените му, всяка със своята болка. Елетра се присъединява към тях, готова на всичко, за да разбере истината за своя произход. Намира нишка към миналото на майка си и баща си, преоткрива истинската си страст – да твори вълшебни сладки изкушения, и… отново усеща магията на любовта. Но всичко си има цена – и тя трябва да я плати.
А мрачна заплаха е надвиснала над манастира и целия остров Титано…

Тайната рецепта на любовта, Валентина Чебени