Пророчества от лудницата - Даниел Кийс
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Преоценени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук

Търговец: Редки книги, София

Контакт

Пророчества от лудницата

Даниел Кийс

Цена 5.00 лв
употребявана книга
Корица: мека
Година :2012
Страници: 504
Език: български
Състояние: много добро
Категория: Романи, Художествена литература

Върховното постижение на Даниел Кийс - спечелилият много награди роман "Цветя за Алджърнън" - безспорно се превърна в световна класика. Досега от него са продадени над 5 милиона броя и преиздаването му след първото излизане на пазара продължава.
Сега, тридесет години по-късно, Даниел Кийс се завръща в царството на напрежението със своя нов роман - приковаващ сетивата и незабравим психологически трилър.
Кийс доказва, че е голям майстор на словото. Той си играе с думите така, както дърворезбарят с дървото.
Рейвън се събужда в лудницата. Тя е разстроена млада жена, страдаща от раздвоение на личността, която се лекува от поредния си опит за самоубийство. Но сега тя пази тайна, която би могла да спаси живота на хиляди хора. Надълбоко в подсъзнанието й са заровени детайли за предстояща терористична атака срещу Съединените щати - детайли, които нейните похитители не биха й позволили да разкрие.
Докато Рейвън използва всички свои сили, за да се бори с похитителите си, един американски таен агент се впуска в луда надпревара, за да я спаси и да открие ключа, с който да освободи заключените й спомени, преди да е станало твърде късно.

Пророчества от лудницата, Даниел Кийс