Скъпа, няма не мога - Алисън Пиърсън
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Намалени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук
Ваучер

Търговец: Книги - при покупка на 10 или повече книги получавате 30% отстъпка , София

Контакт

Скъпа, няма не мога

Алисън Пиърсън

Цена 10.00 лв
употребявана книга
Корица: мека
Година :2011
Страници: 414
Език: български
Състояние: много добро
Категория: Чиклит (дамски) книги

Запознайте се с Кейт Реди, финансов мениджър от Лондонското сити и майка на две деца. Тя може да жонглира с девет различни валути в девет часови зони, да приготви себе си и децата си за половин час и да отиде на работа. Жертва на постоянен недостиг на време, Кейт брой секундите, както някои жени броят калориите. Докато се мята между ангажиментите си, в главата й непрекъснато се върти лудият запис на работещата майка: да не забрави клиентите, да провери Dow Jones, да отложи часа си при козметичката, да намери време за секс.Тук се намесват проклетата бавачка, шефът австралиец, който не отделя поглед от гърдите й все едно са поредната оферта, многострадалният съпруг, две постоянно нуждаещи се от нея деца и онлайн любовник, и пред вас е една жена, която жонглира с толкова много топки, че няма как скоро една от тях да не падне на земята.
“Скъпа, няма не мога” е роман за тайния гузен живот на работещите майки, самообвиненията, комичните измами, шеметната преумора и отчаянието. Книгата изобилства с блестящи реплики, превърнали се в крилати фрази.
“Майката на едногодишно хлапе е кинозвезда в свят без критици.”
“Ако можех да купя акции в книга, бих заложила всичките си спестявания в успеха на “Скъпа, няма не мога”. Социалната комедия на работещата жена. – Индия Найт

Скъпа, няма не мога, Алисън Пиърсън