Търговецът Дракон. Древният код на успешните продажби - Джон Скивола
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Преоценени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук

Търговец: Намалени нови и нови книги, София

Контакт

Търговецът Дракон. Древният код на успешните продажби

Джон Скивола

Корична цена: 19.50 лв. - 74 %
Цена 5.00 лв
преоценена нова книга
Корица: мека
Година :2013
Страници: 400
Език: български
Състояние: отлично
Категория: Бизнес книги

Сред изобилието от книги и наръчници за търговия тази се отличава. Това е първата книга за израстването и професионализма в продажбите, която съдържа мъдростта на дзен будизма, даоизма, конфуцианството, Идзин, китайската астрология, самураите и кун фу. Тя учи как да бъдете велик търговец, като възприемете положителните качества на десет различни животни, едновременно митични и истински. Както Уолстрийт определя дали пазарът е Бик или Мечка, така и вие ще се научите да се превръщате в търговец Дракон.
Драконът се почита като символ на величието, вещината, смелостта и щастливата съдба и е въплъщение на вечната мъдрост. Поучете се от култура и от хора, богати на традиции, сила и печалба.
Търговците са най-смелите и дръзките измежду предприемачите. Книгата на Джон Скивола представя вътрешната сила на великите и легендарните герои в продажбите. Прочетете я и тя ще ви вдъхнови да изкачите и най-високите планини.
Даниел Кенеди
Единственото по рода си съчетаване на древната източна философия и западните принципи в търговията превръщат „Търговецът Дракон" в книга от особено естество и пътеводител сред тайнствата на търговията. Да се научите да мислите, чувствате и действате от гледната точка на смелия Лъв, жизнерадостната Панда, дръзкия Еднорог или великия Дракон е подход, изпълнен с въображение и изключително ефективен.
Линда Чандлър
Забогатяването започва в ума и в сърцето. С „ Търговецът Дракон" ще развиете вътрешната си сила, от която се нуждаете за максималния успех.
В този изключително автоматизиран свят най-важното е в търговията да навлезе мъдростта.
На всички ни трябва свеж подход и той е налице!
Род Никълс

Търговецът Дракон. Древният код на успешните продажби, Джон Скивола