Тийн реалити - Джен Калонита
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Намалени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук
Ваучер

Търговец: Книги - при покупка на 10 или повече книги получавате 30% отстъпка , София

Контакт

Тийн реалити

Джен Калонита

Цена 5.00 лв
употребявана книга
Корица: мека
Година :2011
Страници: 272
Език: български
Състояние: много добро
Категория: Детско-юношески (тийн) книги

Поредица Топ Тийн включва най-популярните съвременни романи за тийнейджъри. Те са едни от най-продаваните в момента и залагат на интрига, която ще ви държи в напрежение до последната страница.
Те са Чарли, Кейрън, Брук и Хейли. Те са на шестнадесет години и са най-добри приятелки. Те са непосредствени, чаровни и много секси. Те са избрани да участват в собствено риалити шоу. "Ще бъдете най-големият хит" - убеждават ги от телевизията. Но едно е представата за бляскаво шоу, а друго е да станеш част от телевизионната машина. Съвсем скоро четирите приятелки загубват правото си на личен живот - камерите ги преследват навсякъде, а продуцентите гонят единствено скандала, без да се интересуват кое е истина и кое - лъжа. Ще успеят ли момичетата да запазят своето приятелство? Опиянена от славата, Брук иска цялото екранно време за себе си. А когато рейтингът на Кейрън спада, тя е изхвърлена грубо от сценария, а така - и от приятелската група...
Щом осъзнава истинската цена да бъдеш част от шоуто, Чарли измисля перфектен план как да накара студиото и зрителите да се сблъскат с реалността.Защото истинските приятели не изоставят приятелите си само и само да направят шоу за публиката и да станат телевизионни звезди.

Тийн реалити, Джен Калонита