Освобождение: Неуязвим за болестите и неуспехите в живота - Дмитрий Верищагин
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Намалени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук
Ваучер

Търговец: Книги - при покупка на 10 или повече книги получавате 30% отстъпка , София

Контакт

Освобождение: Неуязвим за болестите и неуспехите в живота

Дмитрий Верищагин

Продадена
употребявана книга
Корица: мека
Година :2005
Страници: 155
Език: български
Състояние: много добро
Категория: Приложна психология книги, Самоусъвършенстване книги

Сигурно всеки от вас не един път си е задавал въпросите: Защо успехът не идва при мен, а на другите всичко им се отдава бързо и лесно? Защо непрекъснато боледувам, когато другите изглеждат толкова здрави? И изобщо как да се избавя от многобройните си проблеми и неприятности?
Може би вече сте опитали всички възможни и невъзможни средства за постигане на благополучие? Вземали сте много скъпи лекарства, записвали сте се на прием при най-добрите лекари, за да се излекувате? Нееднократно и безуспешно сте се опитвали да си уредите високоплатена работа, за да оправите, най-накрая, финансовото си положение? Какво ли не сте правили, за да оправите семейните отношения? А полза никаква, нали?
Отваряйки тази книга, Вие ще промените живота си! Ще застанете на пътя на успеха, щастието, здравето и благополучието! Ще откриете пътя към финансовата независимост и успеха във всяко начинание. Тази книга ви предлага лесен метод, който вече повече от десет години се прилага в над 30 страни по света, метод, който ви позволява да постигнете това, което пожелаете!
Системата ДЕИР е едно от най-ярките открития на нашето време. Това е цялостна практическа система за развитите на възможностите на човека, за достигане на успех, здраве, хармония, богатство. Тя е основана на съзнателното управление на енергията на човека, на неговия вътрешен свят. Сега системата ДЕИР се преподава в десетки страни по света, хиляди хора я използват във своя живот за да бъдат успешни и щастливи.

Освобождение: Неуязвим за болестите и неуспехите в живота, Дмитрий Верищагин