Голям Проклет Sin City - Франк Милър
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Намалени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук
Ваучер

Търговец: Евтини книги - при покупка на 10 или повече книги получавате 30% отстъпка , София

Контакт

Голям Проклет Sin City

Франк Милър

Продадена
нова книга
Корица: твърда
Година :2020
Страници: 1360
Формат: голям
Език: български
Състояние: отлично
Категория: Комикси

Съдържа всички седем графични романа на Sin City.

Най-големият, най-лошият Sin City е тук! Този внушителен том, подходящ за самозащита, съдържа всичките седем от забележителните графични романа за Sin City. Написани с несравнимо напрежение и нарисувани в най-контрастното черно-бяло, което можете да си представите, с отличителни части цвят, графичните романи съставляват най-голямата сага за престъпления в историята на комиксите.

Франк Милър е американски автор и художник на комикси, прославил се със специфичния си мрачен, нео-ноар стил. Най-известните му произведения са "300", "Град на Греха" (Sin City), "Ронин" (Ronin), "Батман: Завръщането на Тъмния рицар" (Batman: The Dark Knight Returns) и др.

"Град на греха" (или Sin City) е името на поредица нео-ноар графични романи, създадени от Франк Милър. Действието на графичните романи се развива в измислен град на име Бейсин Сити с често повтарящи се герои и преплитащи се сюжетни линии. Историите са разказани от името на лирическия герой, но той бива различен във всеки един графичен роман. Няма постоянно присъстващ главен герой, единствено градът е константен.

Голям Проклет Sin City, Франк Милър