Крион. Книга 11: Повдигане на завесата - Лий Каръл
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Намалени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук
Ваучер

Търговец: Евтини книги - годишен отпуск до 14.08.22, София

Контакт

Крион. Книга 11: Повдигане на завесата

Лий Каръл

Продадена
употребявана книга
Корица: мека
Година :2010
Страници: 402
Език: български
Състояние: много добро
Категория: Езотерика книги

Крион е нежна ангелска енергия, кято Лий Каръл приема чрез ченълинг в продължение на повече от две десетилетия. През тоба бреме изпълнената с лЬбоб информация от тоба партньорство промени живота на много хора и обясни голяма част от процесите на нашата променяща се епоха.
Подобно на всички останали книги на Крион и тази включва любими ченълинги на живо, проведени на различни места по Земята в течение на две години. За разлика от останалите книги, посланията тук са в контекста на нарастващия страх за нещата, които могат да се случат на нашата земя заради разпалването на нови войни, активирането на терористите по света и новините, които ни заливат с информация за бедствия и заплахи, обръщайки слабо внимание на доброто по света.

Крион се спира на всичко това и ни дава надежда за бъдещето. В тези послания много пъти ще стане дума за евреите и за Израел и Палестина, много повече отЬзлЬото досега, тъй като наближаваме края на една епоха. Включени са три ченълинга, проведени в Израел, плюс информацията, представена при двете последни посещения в ООН.

Наслаждавайте се на тази задълбочена и вдъхновяваща книга. Тя ще успокои страховете си и ще ви даде вяра, че доброто и светлината са водещите енергии на нашето време!

Крион. Книга 11: Повдигане на завесата, Лий Каръл