22 неоспорими закона на рекламата. И кога да ги нарушаваме - Майкъл Нюман
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Намалени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук
Ваучер

Търговец: Книги - при покупка на 10 или повече книги получавате 30% отстъпка , София

Контакт

22 неоспорими закона на рекламата. И кога да ги нарушаваме

Майкъл Нюман

Цена 10.00 лв
употребявана книга
Корица: твърда
Година :2005
Страници: 326
Език: български
Състояние: много добро
Категория: Маркетинг, реклама и PR

Как може рекламата да се подчинява на практически закони, подобно на математиката и физиката, например? Рекламата винаги е била нетрадиционна. Процъфтява при невиждани условия. Избягва формулите. Не се съобразява с правилата, а ако все пак следва някакви правила това са само правилата на обещанията.
Специалистите от творческите отдели на агенциите със сигурност не биха приели такава проблемна комбинация, каквато са законите и рекламата - нещо, което би ограничило потока на творческите им изяви.
Мислете за тези 22 закона не като за природни закони, които трябва да се спазват, а като за природни сили, които трябва да използвате за вашия успех, съветва авторът. Книгата не е за правила, които трябва да размахвате като тояга за убиване на идеи. По-скоро предлага простичко ръководство за основите на успешната бизнес комуникация.
Всеки закон е написан от световноизвестен рекламист. "Това е като 22 книги в една", твърди световният творчески директор на Saatchi & Saatchi Боб Ишърууд.
Майкъл Нюман учи право преди, за щастие, да го открие рекламата. Няколко години по-късно става изпълнителен творчески директор на Saatchi & Saatchi в Австралия по времето на техните най-успешни творчески години. Участва в Световния творчески борд на фирмата до края на 2001 г., когато създава собствена компания за идейни проекти. Автор е на спечелилата популярност книга за реклама "Творчески скокове".

22 неоспорими закона на рекламата. И кога да ги нарушаваме,  Майкъл Нюман