Поддържаща терапия в онкологията - Мишел Боарон, Франсоа Ру
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Намалени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук
Ваучер

Търговец: Евтини книги, София

Контакт

Поддържаща терапия в онкологията

Мишел Боарон, Франсоа Ру

Продадена
нова книга
Корица: мека
Година :2018
Страници: 168
Език: български
Състояние: отлично
Категория: Здраве и диети книги, Хомеопатия Книги

Създадохме „Досиетата на експерта“, за да дадем подходящи решения на професионалистите в здравеопазването: фармацевти, общопрактикуващи лекари, специалисти.

Антираковите терапии водят до много странични ефекти и засегнатите пациенти все повече се обръщат към поддържащите лечения, за да подобрят качеството си на живот.

Хомеопатията е начело на използваните комплементарни методи на лечение. Хомеопатичният съвет и предписването на подходящо хомеопатично лечение са силен коз в ръцете на здравните професионалисти.

• Кои странични ефекти могат да бъдат повлияни и чрез какви хомеопатични медикаменти?
• При какви симптоми какви хомеопатични медикаменти да бъдат подбрани?


Всяка патология е придружена от кратко напомняне на нейната патофизиология, от схема за взимане на решения и от клинични случаи, които ще ви водят от симптома към предписанието.

Мишел Боарон е фармацевт. След повече от 30 години, прекарани в аптеката, тя споделя своя опит с фармацевти от много страни, от Тунис до Русия, от Таити до Полша...

Франсоа Ру е фармацевт, който работи в аптека в предградието на Тулуза и е педагогически съветник към Катедрата по хомеопатия във Факултета по фармация в Тулуза.

Жан-Филип Вагнер, онколог и специалист в терапията на болката, е един от пионерите във въвеждането на поддържащото лечение при онкологични заболявания във Франция. Понастоящем се посвещава на разпространението на интегративния медицински подход в онкологията.

Поддържаща терапия в онкологията,  Мишел Боарон, Франсоа Ру