2012. Идва ли краят на света? - Синтия Андрюс, Колин Андрюс
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Намалени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук
Ваучер

Търговец: Евтини книги, София

Контакт

2012. Идва ли краят на света?

Синтия Андрюс, Колин Андрюс

Цена 20.00 лв
рядка книга
Корица: мека
Година :2009
Страници: 201
Език: български
Състояние: много добро
Категория: Мистика и загадки книги

Какво ни очаква през 2012 година? Напоследък хората все по-често си задават този въпрос. Дали това е поредната спекулация или наистина нещо ще се случи? Можем ли да променим съдбата си или трябва да се примирим с наближаващия край на света? От къде идва датата 21 декември 2012 година? Какво общо имат маите? Разбира се, не е нужно човек да вярва в зодиите, за да се интересува от края на света. Това не е поредната астрологическа прогноза, а съвкупност от събития и явления, предсказани от древните цивилизации и потвърдени от днешните астрономи. Календарът на маите приключва на датата 21 декември 2012 година. Защо? Дали защото ще се случат необратими събития и никой не може да надникне в дните след тази дата?

Тази книга ще ви разведе из традициите и живота на древните маи. Ще научите за техните календари и пророчества. Чрез нея ще можете да се срещнете с днешните старейшини на маите. Вслушайте се в съветите им, те ще ви помогнат да приемете по-лесно това, което очаква света ни. В книгата ще прочетете за пророчествата на хопите, Нострадамус, Едгар Кейс и дори за посланията, закодирани в Библията. Авторите са разгледали подробно настъпващите промени на планетата ни –глобалното затопляне, дупката в озоновия слой, промените в активността на вулканите, честата поява на земетресения и урагани. Има ли връзка всичко това с края на света? Очаква ли ни наказание за това, че така нехайно замърсяваме и унищожаваме планетата си? Синтия и Колин Андрюс са учени, които пътуват по света и се срещат с различни хора от различни култури, за да разкрият мистерията около календарите на маите. Чрез книгата си те представят уникален поглед върху живота – такъв, какъвто е в момента и какъв ще бъде след 2012 година. Колективните им изследвания ни запознават с културата на древните маи, с техния живот и традиции. Колин и Синтия ни предлагат една обиколка из тайните на Житните кръгове и разкриват връзката им с древните цивилизации и с 2012 година.

Можем ли да променим себе си и света, в който живеем? Това ще ни помогне ли да избегнем наближаващата катастрофа или ще ни тласне към края на света?

2012. Идва ли краят на света?, Синтия Андрюс, Колин Андрюс