Енциклопедия на аквариумните рибки - Румяна Богоева
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Намалени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук
Ваучер

Търговец: Евтини книги - при поръчка над 10 книги, получавате 20% отстъпка, София

Контакт

Енциклопедия на аквариумните рибки

Румяна Богоева

Продадена
употребявана книга
Корица: мека
Година :2003
Страници: 168
Език: български
Състояние: много добро
Категория: Енциклопедии, Домашни любимци книги

Океаните и моретата, реките и езерата, потоците и ручеите са неразривна част от заобикалящия ни свят. От дълбока древност, когато не са можели и да мечтаят сами да проникнат в дълбините, хората са се научили да пренасят кътчета от „забранената" за тях среда във всекидневието си.

От дворците на древните източни императори, през басейните на римските цезари и покоите на средновековните владетели страстта към отглеждането на водните обитатели в дома е стигнала до съвременния човек. Днес страстта е прераснала от екзотично и странно мерило за разкош в хоби, практикувано от милиони.

В Енциклопедия на аквариумните рибки читателят ще открие информация за над 200 вида аквариумни рибки. По интересен и атрактивен начин са описани не само външно тези доста капризни домашни любимци. Освен това читателят ще открие как да се справи с проблемите по избора на аквариум, по озеленяването му, по осветлението и вентилацията. Сложните на пръв поглед техники за отглеждане на рибките в дома изглеждат лесни за осъществяване и след прочитането на книгата почитателите на изкуството на отглеждане на аквариумни рибки ще се увеличат неимоверно.

Енциклопедия на аквариумните рибки, Румяна Богоева