Гнездото - Синтия Д’Апри Суини
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Намалени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук
Ваучер

Търговец: Евтини книги, София

Контакт

Гнездото

Синтия Д’Апри Суини

Продадена
употребявана книга
Корица: мека
Година :2017
Страници: 368
Език: български
Състояние: много добро
Категория: Романи, Художествена литература

Ленард Плъм основава попечителския фонд „Гнездото“, за да подсигури четирите си деца. Те ще получат сумата обаче чак когато най-малкото от тях навърши четиресет.

Мелъди, Джак и Беатрис прекарват целия си живот в очакване на сумата, която ще разреши всичките им проблеми. Внушителното състояние ще погаси ипотеката на къщата на Мелъди и ще подсигури таксите за образованието на двете й дъщери. Чрез него търговецът на произведения на изкуството Джак ще спаси бизнеса си от фалит. А писателката Беатрис ще върне солидния аванс за книгата, която така и не написва.

Единствено най-големият им брат – Лео, съумява да изгради успешна кариера, разчитайки само на себе си. Всичко се променя, когато той катастрофира, губи цялото си състояние и застрашава получаването на сумите от фонда.

Братята и сестрите Плъм се изправят срещу най-големия си кошмар. Дали обаче това няма да е възможност за ново начало?

Питате се каква духовна храна да подготвите за лятната си ваканция ли? Давам ви едно неустоимо предложение – представения от издателство „Хермес“ най-продаван дебют в сайта „Амазон“ през 2016 г. и финалист за най-добра американска книга за годината – романа „Гнездото“ от Синтия д`Апри Суини, в превод на Вихра Манова. Белетристката живее в Лос Анджелис със съпруга си Майк, който е сценарист на знаменитото телевизионно шоу на Конан о`Брайън, и с двамата им синове. Цели петнайсет години е работила като маркетинг мениджър, а творбата си сътворява за две години, докато следва магистратура в колежа „Бенингтън“ във Върмонт. Правата за издаване на книгата са изкупени за седемцифрена сума и тя от месеци е начело в класациите в САЩ, във Великобритания, в Австралия и др. Преведен е на 32 езика и предстои екранизирането му, като имената на звездите, които ще се въплътят в колоритните герои, все още се пазят в тайна. Професионалният опит на Синтия си казва думата – сюжетът е не само увлекателен, а докосва сетивата ни с поставените значими съвременни проблеми. Един милиардер създава попечителски фонд „Гнездото“, за да осигури бъдещето на четирите си деца, но условието му е те да получат огромните суми едва когато най-малкото от тях навърши четирийсет години. Писателката Беатрис трябва да върне аванса за книгата, която не успява да напише, а търговецът на произведения на изкуството Джак трябва да спаси бизнеса си от фалит. Мелани не може да погаси ипотеката на къщата си и да осигури таксите за образованието на децата си. Единственият от семейството, който успява да изгради успешна кариера – Лео – внезапно катастрофира и губи цялото си състояние. Ще успеят ли тези мъже и жени, които са толкова подобни на нас, с човешките си и с финансовите си проблеми, да надхитрят съдбата и да победят лошия късмет? Пожелавам ви да научите това, излегнали се на плажа, когато ще се убедите, че изборът на подходящи четива е половината от успешната почивка.

Гнездото,  Синтия Д’Апри Суини