Безусловна вярност. Истина, лъжи и лидерство - Джеймс Коми
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Намалени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук
Ваучер

Търговец: Евтини книги, София

Контакт

Безусловна вярност. Истина, лъжи и лидерство

Джеймс Коми

Продадена
нова книга
Корица: мека
Година :2018
Страници: 360
Език: български
Състояние: отлично
Категория: Публицистика, документалистика и мемоари книги

Мемоарите на бившия директор на ФБР – разказ за живота, лидерството, истината... и как те могат да бъдат провалени.

Безпрецедентен поглед в коридорите на властта – забележителен урок за всичко, коeто прави един лидер ефективен.

Джеймс Коми споделя неизвестни до момента лични преживявания за някои от най-инфарктните ситуации в кариерата си през последните две десетилетия като служител на американското правителство, дава примери какво представлява и в какво се проявява етичното лидерство и как то способства за вземането на правилни решения.

На 04 септември 2013 г. Джеймс Коми полага клетва като седми директор на ФБР. Заема постаот 2013 до 2017 г., назначен от Барак Обама. Преди това е главен федерален прокурор на Ню Йорк и заместник-министър на правосъдието в администрацията на Джордж Буш. От съдебното преследване на Мафията, през опитите му да помогне за промяна на политиките, свързани с изтезанията и електронното наблюдение на администрацията на Буш, доразследването на електронната пощана Хилъри Клинтън, както и на връзките между предизборната кампания на Тръмп и Русия, Коми взема участие в някои от най-значимите случаи и политики в съвременната история.

Лидерството – и особено прозрачността – заемат централно място в професионалните интереси на Коми от десетилетия, едно лично изследване, основаващо се на годините, прекарани в Министерството на правосъдието, както и в инвестиционния фонд Bridgewater Associates, в който, по думите му, на практика се прилага „корпоративна култура на пълна прозрачност и честност”.

Безусловна вярност. Истина, лъжи и лидерство, Джеймс Коми