Възстановяване при сърдечно-съдови заболявания - Георги Иванов, Виолета Замфирова
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Намалени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук
Ваучер

Търговец: Евтини книги - при поръчка над 10 книги, получавате 20% отстъпка, София

Контакт

Възстановяване при сърдечно-съдови заболявания

Георги Иванов, Виолета Замфирова

Цена 18.00 лв
нова книга
Корица: мека
Година :2010
Страници: 273
Език: български
Състояние: отлично
Категория: Медицина учебници, Здраве и диети книги

"Една от погрешните тенденции в западната медицинска наука и здравеопазване, а стимулирането на пасивно отношение на пациента към собственото му здраве. В източната медицина е тъкмо обратното - активното отношение на пациента към неговото възстановяване се счита основна предпоставка за успешния изход от заболяването.

Книгата е написана за хората с немедицинско образование. Тя е великолепен начин да получат една вярна представа, без прекалено опростенчество, но същевременно разбираемо и нагледно поднесена. Книгата има характер на практическо ръководство, полезно, както за пациенти, така и за лечители и дори за лекари от общата мрежа.

Препоръките на авторите се базират както на научни доказателства от официалната медицина, така и на ценния емпиричен опит - български и чуждестранен. Специално внимание е отделено на управлението на стреса, на средствата от зелената аптека - фитопродукти, биологично-активни добавки (по-правилното им название от "хранителни добавки"), биоенергийни въздействия, рефлексотерапията и на някои хармонизиращи техники. Посочена е и базова програма с продукти на китайската фармацевтична компания "Тян Ши". Достойнството на книгата е, че няма противопоставяне на подходите, ползвани от алтернативната медицина на тези, прилагани от официалната медицина." Проф.д-р Връбка Орбецова

Възстановяване при сърдечно-съдови заболявания, Георги Иванов, Виолета Замфирова
Възстановяване при сърдечно-съдови заболявания, Георги Иванов, Виолета Замфирова