Подвизите на Херкулес. Уроците на човешката душа през знаците на Зодиака - Алис А. Бейли
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Намалени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук
Ваучер

Търговец: Редки и ценни книги, София

Контакт

Подвизите на Херкулес. Уроците на човешката душа през знаците на Зодиака

Алис А. Бейли

Продадена
рядка книга
Корица: мека
Година :2007
Страници: 290
Език: български
Състояние: отлично
Категория: Езотерика книги

Древният герой Херкулес е добре цзвестен със своите 12 подвига, изисквали огромна храброст и сила. Но същността на тези подвизи е духовна -те водят към освобождение на душата за служба на човечеството. Историята на Херкулес - въплътения, но несъвършен божи син, който овладява своята низша природа и се издига над нея, за да да докаже своята божественост - е история за духовна смелост, мъдрост и сила, но и за слабост, недостатъци и грешки.

Чрез своите подвизи Херкулес разбира, че методите, свързани с човешката му личност, само влошават проблемите, и че истинските решения се появяват само от висшата сила и мъдрост на Душата -истинският вътрешен Учител, който дава различна гледна точка и работи с методите на Светлината.

Посланието е универсално: всеки от нас трябва да измине подобно пътешествие към същите цели, да се бори и да минава през конфликти, да опитва и да се проваля по пътя, но след това да се изправя и да продължава напред към радостта и свободата.

Книгата разглежда важни въпроси, на които астрологията на личността не дава отговори. Тя ни помага да откриваме духовното предназначение на всеки човек и да разбираме себе си и ближните на по-дълбоко, трансперсонално ниво.

Подвизите на Херкулес. Уроците на човешката душа през знаците на Зодиака, Алис А. Бейли