Над нещата - Лиз Фослин, Моли Уест Дъфи
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Намалени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук
Ваучер

Търговец: Евтини книги, София

Контакт

Над нещата

Лиз Фослин, Моли Уест Дъфи

Цена 17.95 лв
нова книга
Корица: мека
Година :2023
Страници: 262
Език: български
Състояние: отлично
Категория: Приложна психология книги, Самоусъвършенстване книги

От ранно детство ви внушават, че да изпитвате завист е недостойно; да давате воля на гнева си е осъдително; да съжалявате за пропуснатите възможности е безполезно; да проявявате уязвимост е малодушие.
Но истината е друга. Завистта ви припомня мечтите, които сте пренебрегнали. Гневът ви мотивира да отстоявате своите позиции. Разкаянието превръща грешките ви в уроци. Уязвимостта е цената на любовта.
Макар да са неприятни и понякога нетърпими, тези емоции не са отрицателни в своята същност. Начинът, по който им реагирате, ги прави такива. Необходима ви е пренагласа.
Колко пъти сте чували думите: „Я се стегни!“ Или: „Мисли си за нещо друго и ще ти мине!“ Изключително вреден съвет. Душевната болка не се лекува с празни приказки и отвличане на вниманието. Тъкмо обратното – спрете, признайте терзанията си и ги приемете. Отдайте им дължимото, в крайна сметка те се опитват да ви подскажат нещо.
Фактът, че се заинтригувахте от тази тази книга, е стъпка в правилната посока. Тя ще ви помогне да преодолеете своите трудни моменти, да разберете защо ви се случват и да отгатнете смисъла, скрит във всеки от тях.

Над нещата, Лиз Фослин, Моли Уест Дъфи