Кодът на екипа - Даниъл Койл
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Намалени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук
Ваучер

Търговец: Евтини книги, София

Контакт

Кодът на екипа

Даниъл Койл

Цена 17.95 лв
нова книга
Корица: мека
Година :2023
Страници: 250
Език: български
Състояние: отлично
Категория: Бизнес книги, Самоусъвършенстване книги

Днес, почти една четвърт след началото на новия век, конкуренцията е по-силна от когато и да било в човешката история. В глобалния свят, вместо личности вече се конкурират екипи, а разликата между силния и слабия екип не се измерва задължително с инвестираните в него пари.
Накъдето и да погледнем, виждаме, че някои групи от хора, преследващи обща цел, са по-способни от други. Но как се създават и функционират те?
„Кодът на екипа“ прониква в тайните на едни от най-успешните организации в съвремениия свят – „Гугъл“, „Пиксар“, Джонсън&Джонсън. Но тук ще намерите и други примери за високоефективни организирани действия – големи спортни тимове, организирани престъпни банди и военни подраделения. Общото между всички тях е специфичната екипна среда, която превръща членовете на групата от индивидуалности в неудържим отбор.
Тази екипна култура, представляваща една от най-мощните сили на планетата, е основана на доверие и синхронизирани действия, развива се чрез креативност и иновации и в нея няма място за токсични отношения.
Задълбоченото изследване на Даниъл Койл ще ви посочи как да овладеете основните умения и техники, необходими за формирането и поддържането на екип, в който цари хармония и единомислие, проблемите се решават мигновено и всеки проект се реализира по най-добрия възможен начин.

Кодът на екипа, Даниъл Койл