Смърт в сенките - Вал Макдърмид
www.evtiniknigi.com
  0.00 лв.
Home
Редки книги
Нови книги
Намалени нови книги
Употребявани книги
Антикварни книги
Купувам книги
Добави книга
Евтини Книги във Фейсбук
Ваучер

Търговец: Евтини книги, София

Контакт

Смърт в сенките

Вал Макдърмид

Цена 10.00 лв
употребявана книга
Корица: мека
Година :2021
Страници: 576
Език: български
Състояние: много добро
Категория: Трилъри книги, Романи

Ново издание на „Смърт в сенките“, един от емблематичните, разтърсващи трилъри на Вал Макдърмид, който разнася славата й по света


“Романите на Вал Макдърмид рушат стандартите на жанра. Безукорен сюжет и осезаема атмосфера – надали някой може да надмине "Смърт в сенките”.
Сънди Експрес

“Тя е истински майстор на наелектризиращите психологически трилъри. Никой друг не може да измисля и разказва истории като нея“.
Експрес
Призната за един от най-добрите автори на криминални романи, с множество награди и армия от верни фенове по целия свят, Вал Макдърмид постига един от първите си големи успех със „Смърт в сенките“. Разтърсващият трилър, разказващ за неуловим сериен убиец и определян като британския отговор на „Мълчанието на агнетата“, е вдъхновен от жестокото убийство на Рейчъл Никъл, потресло цяла Великобритания през 1992 г.

Криминалистиката няма такъв случай в аналите си – сериен убиец е избрал за своя плячка писателите на криминални романи. Полицията и профайлърите са безсилни – тези престъпления разрушават стандартните представи за мотивите и начина на действие на серийните убийци. Нещо повече – писателите загиват по начин, който копира дословно смъртта на жертвите в собствените им романи. А за една жена разкриването на самоличността на убиеца е въпрос на живот и смърт.

Смърт в сенките, Вал Макдърмид